favicon.io

 

vakantiehuis
Casa il Gattopardo
 

Disclaimer en copyright

NL 038 7852464
       

Voor alle duidelijkheid wijzen wij   ten aanzien van de website www.altatuscia.nl  op het volgende:

Copyright foto's en teksten: Arno en Johanna van Iersel  © 2012(met dank aan Eveline,  Leonie).

Cookies en privacy :  de provider plaatst enkel cookies, die nodig zijn voor het fumctioneren van de site.  Als U ons een mail suurt, dan gebruiken wij de gegevens enkel om uw mail te beantwoorden. Wij geven uw gegevens nooit ofte nimmer door aan derden. Uw privacy is zo optimaal gewaarborgd.

De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Cultuurreizen Alta Tuscia . Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiŽren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Cultuurreizen Alta Tuscia. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.
 
De op deze website getoonde informatie wordt  met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.
 
De informatie op de site wordt geregeld ( en indien nodig onmiddellijk en zonder enige kennisgeving)  aangevuld en/of aangepast.
 
Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in de staat waarin zij zich feitelijk bevinden en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van hun verkrijgbaarheid, deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.
 
Hoewel Cultuurreizen Alta Tuscia  alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is zij niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

 Cultuurreizen Alta Tuscia sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website.

fam.  van Iersel, Zwolle NL

contact

contactnaar homepage sitemap

bijgewerkt 07-03-2020

http://huis.altatuscia.nl/

 

 

links:

http://caesare.altatuscia.nl/

http://huis.altatuscia.nl/

http://lazio.altatuscia.nl/

http://fewo.altatuscia.nl/

http://woning.altatuscia.nl/

http:/reizen.altatuscia.nl/

http://bolsena.altatuscia.nl/

http://casa-ilgattopardo.altatuscia.nl/