vakantiehuis casa il gattopardo

 
 

Voor alle duidelijkheid wijzen wij   ten aanzien van de website www.altatuscia.nl  op het volgende:

Copyright foto's en teksten: Arno en Johanna van Iersel  © 2018
De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van  Altatuscia.nl. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiŽren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van altatuscia.nl. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.
 
De op deze website getoonde informatie wordt  met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.
 
De informatie op de site wordt geregeld ( en indien nodig onmiddellijk en zonder enige kennisgeving)  aangevuld en/of aangepast.
 
Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in de staat waarin zij zich feitelijk bevinden en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van hun verkrijgbaarheid, deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.
 
Hoewel  wij  alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen, zijn wij  niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Tracking cookies komen op onze site niet voor.  Via onze webhost worden wel cookies voor statistische doeleinden geplaatst. We kunnen  zo zien, hoe vaak onze site aangeklikt wordt.  Gegevens, die  U op ons contactformulier invult, geven we nooit door aan derden.   

  Altatuscia.nl sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website.

Altatuscia.nl/ fam.  van Iersel, Zwolle NL

  terug naar homepage contact Tell a Friend  
 

http://caesare.altatuscia.nl/

voor het laatst gewijzigd op: 18-12-2018  ©2014, casa il gattopardo / altatuscia.nl

http://woning.altatuscia.nl/

http:/reizen.altatuscia.nl/

http://bolsena.altatuscia.nl/

http://casa-ilgattopardo.altatuscia.nl/